Amazon The February Quiz Answers Win 20000

Play Amazon The February Quiz and you have chance to win 20000 Pay Balance by giving Amazon The February Quiz Answers.

Here all right Amazon The February Quiz Answers are given below.

Click On Start Button to Play Amazon The February Quiz.

You Can Answer Amazon The February Quiz‘s Questions from 12th February 2021 to 28th February 2021.

Amazon The February Quiz Answers

Amazon The February Quiz Answers

factofacts Amazon Flipkart Quiz Answers

1) As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer : Valentine

2) For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer : Hariyana

3) Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer : Indian Coast Guard

4) 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer : Darwin

5) National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer : CV Raman

6) Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer : Tampa Bay Buccaneers

7) In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer : Gully Boy

8) On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer : FW de Klerk

Amazon Quiz

Also Play :

Amazon Alexa on App Quiz Answers Win Alexa Echo

Amazon Valentine’s Edition Quiz Answers Win 50000

Amazon Valentines Carnival Chocolate day Quiz Answers Win 50000

Amazon Fossil Valentine’s Day Quiz Answers Win Fossil Watch

Amazon Oppo Reno5 Pro 5G Quiz Answers Win Oppo Reno5 Pro 5G Smartphone

Amazon Elle 75 Years Quiz Answers Win Elle Watch

Amazon Movie Mania Quiz Answers Win 1000 Pay Balance

Amazon Pay eGift Cards Quiz Answers Win 10000 Pay Balance

Amazon Republic day Edition Quiz Answers Win 26000 Pay Balance

Amazon Aquaguard Marvel Quiz Answers Win RO Water Purifier

Quiz NameAmazon The February Quiz
Quiz Time12th February 2021 to 28th February 2021
Quiz Prize20000 Pay Balance
Winners1
Winner Announcement28 February 2020

How to Play Amazon Quiz?

1) You can play quiz only on Amazon App, so you have to download & install the Amazon Android or iOS app from Google Play Store or Apple’s App Store.

2) Open Amazon App & Sign in into your Amazon Account with registered Email and Password (Create an account if you do not have an existing Amazon account)

3) Now go to the Amazon Quiz page by clicking on the

Menu > Program & Features > FunZone

4) Now just click the quiz which you want to complete by tapping the “Start” Button

5) You have to answer the all questions correctly in the Daily Amazon Quiz in order to be eligible to win exciting prizes

factofacts Amazon Flipkart Quiz Answers

6) After answering all questions correctly of the quiz, you will be eligible for the Amazon Quiz winners’ lucky draw.

7) The Amazon Quiz lucky draw winners are announced on the winners list declaration date.

Leave a Comment