Flipkart Daily Trivia Answers Today 23 February 2021

Last Updated on 23 February 2021

Here all right Flipkart Daily Trivia Answers Today 23 February are given below. Start Playing Quiz by clicking on Start Quiz Button.

Win amazing prizes, Super Coins by playing Flipkart Daily Trivia Quiz 23 February, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers.

By Playing Flipkart Daily Trivia Answers 23 February you can earn free gift vouchers and super coins and that can be used for shopping on the platform.

Daily Trivia Flipkart Quiz is mostly based on general knowledge.

Flipkart Daily Trivia Quiz 29 november Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today 23 February

factofacts Amazon Flipkart Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Answers Today are given below

Q – 1) : In Which Language Did Tulsidas Write The Epic Poem Ramcharitmanas?

Answer : Awadhi

Q – 2) : The Death Of The Last Exponent Ishwari Prasad In 1950 Led To The Decline Of

Answer : Company Paintings

Q – 3) : Which Town Was Created By Sir Frederick Lawley, A Fictional British Officer?

Answer : Malgudi

Q – 4) : American Archaeologist Hiram Bingham Discovered Which Wonder Of The World?

Answer : Machu Picchu

Q – 5) : Which Country Abolished Jus Soli, Or Birthright Citizenship, In December 2004?

Answer : India

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 23 February 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 23 February 2021

Flipkart Kya Bolti Public Answers Today 23 February 2021

Flipkart FYI (For Your Information) Answers Today 23 February 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Answers 23 February 2021

Also Play :

Amazon Valentines Carnival Chocolate day Quiz Answers Win 50000

Amazon Fossil Valentine’s Day Quiz Answers Win Fossil Watch

Amazon Pay eGift Cards Quiz Answers Win 10000 Pay Balance

Amazon Movie Mania Quiz Answers Win 1000 Pay Balance

Amazon Aquaguard Marvel Quiz Answers Win RO Water Purifier

Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers Win 20000 Pay Balance

Amazon Digital Series Tandav Quiz Answers Win 5000 Pay Balance

Amazon Great Republic Sale Quiz Answers Win 100000 Pay Balance

Amazon Guess the Song Quiz Answers Win 1000 Amazon Pay Balance

Amazon LG Monitors Quiz Answers Win 10000 Amazon Pay Balance

Amazon Festive Quiz Answers Win 15000 Amazon Pay Balance

Quiz NameFlipkart Daily Trivia Quiz
Quiz Time23 February 2021
Quiz PrizeGift Vouchers, Gems, Super Coins
Winners50000+
Winner Announcement

How to Play Flipkart Daily Trivia Quiz?

 1) Open & Sign In to to Flipkart App  (You can play Quiz only in Flipkart App)

2) Open Game Section from bottom of the app and find Flipkart Daily Trivia Quiz

3) Now Select Flipkart Daily Trivia Quiz and Start Answering by checking Flipkart Daily Trivia Answers Today.

factofacts Amazon Flipkart Quiz Answers

4) Winners selected by lucky draw.

Flipkart Daily Trivia Answers Today 22 February 2021

Q – 1) The IAAF recently officially changed its name to what among these?

Answer : World Athletics

Q – 2) In which country did the sport of sumo wrestling originate?

Answer : Japan

Q – 3) A cricket stadium in which of these cities is named after a former Indian hockey player?

Answer : Gwalior

Q – 4) Who recently set the record for the highest score in T10 League history?

Answer : Chris Lynn

Q – 5) For which team is Yuvraj Singh playing in the 2019 T10 League?

Answer : Maratha Arabians

Flipkart Daily Trivia Answers Today 20 February 2021

Q – 1) Who is the current chief justice of india?

Answer : Sharad Bobde

Q – 2) What is the hemispherical pan used in southeast asian cooking called?

Answer : Wok

Q – 3) Vimana, jagamohana, natamandira and bhoga- mandapa are the four components of

Answer : Lingaraj Temple

Q – 4) Also known as the yumthang valley, where is the valley of flowers sanctuary?

Answer : Sikkim

Q – 5) Which chief minister of west bengal helped satyajit ray in making pather panchali?

Answer : B. C. Roy

Flipkart Daily Trivia Answers Today 19 February 2021

Q – 1) A ball of what colour is used in a day/ night Test match?

Answer : Pink

Q – 2) In which country is the ten-over cricket league T10 League held?

Answer : UAE

Q – 3) State owned companies from which country sponsor the professional cycling team ‘Astana’?

Answer : Kazakhstan

Q – 4) Which country hosted the first-ever FIFA World Cup held in the year 1930?

Answer : Uruguay

Q – 5) Which is the only country to play in every FIFA World Cup?

Answer : Brazil

Flipkart Daily Trivia Answers Today 18 February 2021

Q – 1) Which actor played the role of both the superheroes Deadpool and Green Lantern?

Answer : Ryan Reynolds

Q – 2) The 2019 film Pet Sematary is based on a book written by

Answer : Stephen King

Q – 3) Ajay Devgn’s father shared his name with which character in the film Sholay?

Answer : Veeru

Q – 4) Before foraying in films, ____ was seen in the TV show ‘Kis Desh Mein Hai Meraa Dil’.

Answer : Sushant Singh Rajput

Q – 5) In the 1992 film Shola aur Shabnam, Govinda did not contribute as a

Answer : Producer

Flipkart Daily Trivia Answers Today 17 February 2021

Q – 1) Who was the first CM to have laid down his papers to assume the role of the PM?

Answer : H.D Deve Gowda

Q – 2) What region of India was called Frederiksoerne during the Danish rule?

Answer : Nicobar Islands

Q – 3) Parda, Dandi, Gullu and Kunti are some parts of which instrument?

Answer : Sitar

Q – 4) What was the small pocket in jeans originally designed to carry?

Answer : Watch

Q – 5) Which dessert’s invention is claimed by Nigel Mackenzie and lan Dowding?

Answer : Banoffie Pie

Flipkart Daily Trivia Answers Today 16 February 2021

Q – 1) What is the women’s equivalent of the premier International tennis event Davis Cup?

Answer : Fed Cup (C)

Q – 2) Asif Kapadia directed a documentary on which sport person that was released in 2019?

Answer : Diego Maradona (A)

Q – 3) In 2019,, who was appointed as the first chancellor of the sports University of Haryana?

Answer : Kapil Dev (B)

Q – 4) How many overs were bowled per innings in the matches of the 1983 World Cup?

Answer : Sixty (A)

Q – 5) Who led the Indian football team in its first official match in the 1948 Olympic games?

Answer : Talimeren Ao (C)

Flipkart Daily Trivia Answers Today 15 February 2021

Q – 1) Which fictional character’s alter ego works as a photographer in Aaj ki Aawaz?

Answer : Farah ki Dawat (B)

Q – 2) Who is Nobita’s love interest in the anime Doraemon?

Answer : Shizuka (A)

Q – 3) Who among these appeared in the music video ‘Gorilla’ by Bruno Mars?

Answer : Freida Pinto (B)

Q – 4) Who made her debut at the age of 4 in the 1967 Tamil movie ‘Kandhan Karunai’?

Answer : Sridevi (C)

Q – 5) Which fictional character’s alter ego works as a photographer in Aaj ki Aawaz?

Answer : Shaktimaan (A)

Flipkart Daily Trivia Answers Today 14 February 2021

Q – 1) Also known as Ayers rock, Uluru is a sandstone rock in which country?

Answer : Australia

Q – 2) In Christianity which is the first book in the Old Testament?

Answer : Genesis

Q – 3) Horology is the study of what everyday observation?

Answer : Time

Q – 4) Capoeira is a material art from which football loving country?

Answer : Brazil

Q – 5) How many members are there in the Election Commission of India?

Answer : Three

Flipkart Daily Trivia Answers Today 13 February 2021

Q – 1) Who led the Kolkata Knight Riders to victory in the 2012 and 2014 IPL seasons ?

Answer : Gautam Gambhir

Q – 2) With whom did Virat Kohli share a record 229 run partnership in the 2016 IPL ?

Answer : AB de Villiers

Q – 3) Which is the largest stadium in India by seating capacity?

Answer : Salt lake Stadium

Q – 4) Which swimmer was the first Indian to win a gold medal in the Asian games?

Answer : Sachin Nag

Q – 5) For which sport did Homi motivala and Pushpendra Kumar Garg win Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Answer : Yachting

Flipkart Daily Trivia Answers Today 12 February 2021

Q – 1) The character Ethan hunt is associated with which film series?

Answer : Mission Impossible

Q – 2) Smells Like Teen Spirit is a song by which American Rock band?

Answer : Nirvana

Q – 3) Which film was being screened when the Uphaar cinema fire tragedy took place?

Answer : Border

Q – 4) Shankar Dada zindabad is a Telugu remake of which Bollywood film?

Answer : Lage Raho Munna Bhai

Q – 5) Which of the widely popular TV characters is an nuclear safety inspector?

Answer : Homer Simpson

Flipkart Daily Trivia Answers Today 11 February 2021

Q – 1) Eklavya was the cousin of which famous character in the Mahabharata?

Answer : Krishna

Q – 2) Which lake in Sikkim is named after Guru Rinpoche, founder of Tibetan Buddhism?

Answer : Gurudongmar

Q – 3) Helicopter service company Pawan Hans is owned by Indian Government and

Answer : ONGC

Q – 4) Which company is the owner of the air purifier brand Blueair?

Answer : Unilever

Q – 5) Which of the European countries borders only one country?

Answer : Denmark

Flipkart Daily Trivia Answers Today 10 February 2021

Q – 1) Which football club contests the Kolkata Derby with long-time rival East Bengal?

Answer : Mohun Bagan

Q – 2) Who gives the points for the fair play award in the IPL?

Answer : Umpires

Q – 3) Who is the first Indian woman to win an Olympic medal?

Answer : Karnam Malleswari

Q – 4)Which swimmer from West Bengal was the first Indian to cross the English Channel

Answer : Mihir Sen

Q – 5) Which Australian bowler gave the nickname Jinx to cricketer Ajinkya Rahane?

Answer : Shane Warne

Flipkart Daily Trivia Answers Today 9 February 2021

Q – 1) Slumdog Millionaire, that sweeped the Oscars, was based on whose novel?

Answer : Vikas Swarup

Q – 2) Which Bollywood classic was dubbed into Tamil and renamed as ‘Akbar’?

Answer : Mughal-e-Azam

Q – 3) Three films of which film series are set in the fictional island of Isla Nublar?

Answer : Jurassic Park

Q – 4)The song ‘Man Kyon Bahka’ from the film Utsav is a rare duet by Lata Mangeshkar and…

Answer : Asha Bhosle

Q – 5) Originally which of these famous characters from Hollywood films had the first name Minch?

Answer : Yoda

Flipkart Daily Trivia Answers Today 8 February 2021

Q – 1) By what name do we better know Barbara Millicent Roberts ?

Answer : Barbie

Q – 2) Located on the Indravati river which is the widest waterfall in India?

Answer : Chitrakote

Q – 3) The most liked individual on Facebook is a ?

Answer : Footballer

Q – 4) Cyrus Mistry was the first non-Indian to lead Tata Group. He is a citizen of

Answer : Ireland

Q – 5) Doctor Strange made a cameo in which of the MCU movies?

Answer : Thor : Ragnarok

Flipkart Daily Trivia Answers Today 7 February 2021

Q – 1) Who led the Indian football team to victory in the 1962 Asian Cup?

Answer : Chuni Goswami

Q – 2) Who is the first sportsperson to win the Padma Vibhushan?

Answer : Viswanathan Anand

Q – 3) In 2010, Who won a tennis match in Wimbledon that lasted for more than 11 hours?

Answer : John Isner

Q – 4) A player of which of these sports has not received the Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Answer : Football

Q – 5) Which of these organizations is Headquarterd in Dubai?

Answer : ICC

Flipkart Daily Trivia Answers Today 6 February 2021

Q – 1) In the film Delhi Belly, who appears as Disco Fighter to perform in a song?

Answer : Aamir Khan

Q – 2) Which Bollywood actor’s biography is titled – ‘Anything But Khamosh’?

Answer : Shatrughan Sinha

Q – 3) The episode titles of which of these shows are mostly named as “The one with the”?

Answer : Friends

Q – 4)Which of these actors has not acted in at least two films of the ‘Race’ series till date?

Answer : Salman Khan

Q – 5) Which 2000 Hollywood film set during the Cuban Missile Crisis starred Kevin Costner?

Answer : Thirteen Days

Flipkart Daily Trivia Answers Today 5 February 2021

Q – 1) Percy Spencer invented the ___ when he noticed a melted chocolate in his pocket.

Answer : Microwave oven

Q – 2) At the age of 25 years and 11 months, who is the youngest Lok Sabha member ever?

Answer : Chandrani Murmu

Q – 3) In which village of Begusarai did nationalist poet Ramdhari Singh ‘Dinkar take birth?

Answer : Simariya

Q – 4) A manufacturer of stainless steel, Mukand Ltd is a company owned by which group?

Answer : Bajaj

Q – 5) Which Indian state was the first to have an independent candidate as CM?

Answer : Odisha

Flipkart Daily Trivia Answers Today 4 February 2021

Q – 1) Sachin Tendulkar is not the first cricketer to win which of these awards?

Answer : Arjuna Award

Q – 2) Which country will host men’s hockey World Cup in 2023 for a record 4th time?

Answer : India

Q – 3) In which sport did Indian paralympian Devendra Jhajharia win a gold medal?

Answer : Javelin throw

Q – 4) Who is the only Indian to score 200 in ODI and 300 in a Test match?

Answer : Virender Sehwag

Q – 5) By 2022, which city will become the first to host both Summer and Winter Olympic Games?

Answer : Beijing

Flipkart Daily Trivia Answers Today 3 February 2021

Q – 1) Who played the role of Salman Khan’s coach in the Ali Abbas Zafar film Sultan?

Answer : Randeep Hooda

Q – 2) In the 2008 film Oye Lucky! Lucky Oye! _____ plays a triple role.

Answer : Paresh Rawal

Q – 3) The animated Aladdin of the famous 1992 film was modeled after whom?

Answer : Tom Cruise

Q – 4) How do we better know Peter Gene Hernandez as?

Answer : Bruno Mars

Q – 5) Who made her debut in Trishul and then became famous with her role in ‘Noorie?

Answer : Poonam Dhillon

Flipkart Daily Trivia Answers Today 2 February 2021

Q – 1) Which of these facial features does the painting of Mona Lisa lack?

Answer : Eyebrows

Q – 2) Goa Government’s app-based Taxi service is named Goa___.

Answer : Miles

Q – 3) Tamil is one of the official languages of which of these countries?

Answer : Singapore

Q – 4) In its earliest days computing power was measured in what Unit?

Answer : Kilo-girls

Q – 5) Which of these Japanese companies is not named after its founder?

Answer : Sony

Flipkart Daily Trivia Answers Today 1 February 2021

Q – 1) Which of these is the name of a lifestyle brand launched by M. S. Dhoni ?

Answer : Seven

Q – 2) To which Indian state does weightlifting world-champion Saikhom Mirabai Chanu belong ?

Answer : Manipur

Q – 3)Which country’s largest football stadium is the Luzhniki Stadium ?

Answer : Russia

Q – 4) In what shooting event did Abhinav Bindra win a Olympic gold medal ?

Answer : 10m Air Rifle

Q – 5) What is the International Shooting Sport Federation’s highest shooting honour called ?

Answer : Blue Cross

Leave a Comment

script